PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂVOIU DĂ TONU’ – VIDEO

SĂVOIU DĂ TONU’ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Reprezentantii dambovitenilor au mai idendificat o bariera care blocheaza dezvoltarea economica a judetului. Cu siguranta, multi dintre dumneavoastra se gandesc la lipsa locurilor de munca, la decaderea industriei si la multe alte probleme de acest fel, caracteristice intregii tari, de altfel. Deputatul PSD Ionut Savoiu pare a fi idendificat un alt factor care sta in calea fericirii… pecuniare a dambotenilor: lipsa semnalului GSM si imposibilitatea utilizarii telefoniei mobile.
Ionut Savoiu a identificat mai multe zone ale judetului vaduvite de semnal GSM. A inceput sa se aplece asupra acestui neajuns in timpul deselor sale drumuri spre Capitala. De foarte multe ori si pe zone destul de intinse ale Drumului National 71, deputatul Savoiu s-a vazut pus in situatia, deloc placuta, de a nu-si putea folosi telefonul sau tableta. Nu stim daca deputatul s-a suprata pentru ca nu a putut accesa documente importante aflate pe ordinea de zi a sedintelor Parlamentului sau cine stie ce joc on-line, la mare moda, dar s-a interesat si a aflat ca si alte zone se confrunta cu aceasta grava problema. De exemplu, lipsa GSM, ar putea contribui la nedezvoltarea unor localitati din nordul judetului.
Cu alte cuvinte, Ionut Savoiu este unul dintre parlamentarii care se gandesc cu adevarat la gravele probleme cu care se confrunta dambovtenii, fie ca se numara sau nu printre cei care l-au votat in decembrie 2012. Ionut Savoiu este unul dintre parlamentarii care se zbate cu adevarat sa scoata judetul din conul de umbra sub care a fost tinut ani si ani la rand. In timp ce alti parlamentari se caznesc sa gaseasca solutii, cel putin asta ar trebui sa faca, pentru aparitia unor locuri de munca pentru zecile de mii de someri, Ionut Savoiu se da peste cap sa le aduca semnalul GSM in case si pe ulite.

Iulian Bănășanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe