PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Atenție la… neatenție – VIDEO

Atenție la… neatenție – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Desi scandalul apei infestate cu materii fecale, de la Aninoasa, judetul Dambovita, deja s-a estompat, efectele continua sa se produca.Singurele satisfactii, obtinute de cetatenii ce au fost pusi in pericol, au fost cateva demisii si o decizie de demitere a Consiliului de Administratie. Numai ca, acestea par a fi doar vorbe in vant, pentru ca, in realitate, lucrurile sunt mai complicate.
Dupa ce sute de cetateni din Dambovita au ajuns pe paturile spitalelor, ca urmare a consumului de apa infestata cu dejectii, singurele efecte au fost demisiile directorului general Dorin Staicu si a trei dintre membrii consiliului de administratie de la Compania de Apa Targoviste Dambovita. O alta decizie, cea a Consiliului Local Municipal Targoviste, ce a imputernicit, in data de 28 martie, reprezentantul sau in AGA sa demita tot Consiliul de Administratie ar putea sa fie lovita de nulitate. Si asta nu pentru ca hotararea adopatat in unanimitate de consilierii targovisteni ar fi ilegala, asa dupa cum afirma presedintele CJ Dambovita, ci pentru motive mult mai simple si am spune mai perfide.

Redactor: Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe