PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAGEDIE PE DN1 – VIDEO

TRAGEDIE PE DN1 – VIDEO

de admin
2 vizualizări

O familie din Mures,tata,mama si copil si a gasit sfarsitul intr un accident rutier care a avut loc pe DN 1 Ploiesti-Brasov,în zona Posada. Circulaţia rutieră a fost blocată aproape o oră,iar ulterior s-a circulat îngreunat pe un singur sens,până la degajarea şoselei.Celalalt copil,în vârstă de trei ani care se afla în maşină a fost rănit şi transportat la spitalul orasanesc din Sinaia cu multiple traumatisme,insa e in afara oricarui pericol.
Martorii spun că autoturismul care se deplasa cu viteză pe sensul de mers Ploieşti-Braşov al DN 1 a derapat pe carosabilul umed şi a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o maşină de teren care se deplasa regulamentar.În urma impactului violent,trei persoane din autovehicului care si a parasit banda de deplasare si-au pierdut viaţa.
O familie a pierit in urma teribilului accident. Cu viata a scapat doar baietelul de 3 ani.
Traficul rutier a fost blocat mai bine o oră pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului.
Incidentul nu a fost unul singular în zonă,un alt accident rutier avand loc cu cateva ore in urma,o coliziune cu cinci persoane transportate la spital si trei autoturisme avariate.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe