PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU INTRAT CU FORȚA ÎN COMBINAT – VIDEO

AU INTRAT CU FORȚA ÎN COMBINAT – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Disperati ca nu au ce sa le puna pe masa copiilor, de Paste, 60 de fosti angajati de la Mechel Targoviste au intrat cu forta in combinat. Oamenii au venit sa isi ceara salariile compensatorii, pe care nu le-au primit de un an, dar au fost tinuti la poarta, pentru ca nimeni din conducerea combinatului nu a vrut sa iasa sa stea de vorba cu ei. Furiosi, fostii metalurgisti au dat buzna in unitate si s-au imbrancit cu jandarmii.
Disperati ca de un an nu si-au primit salariile compensatorii, 60 de fosti angajati de la Mechel s-au adunat luni dimineata la poarta unitatii. Au venit sa ceara explicatii patronatului rus, dar s-au lovit de agentii de securitate, care nu i-au lasat sa intre in unitate. Oamenii si-au strigat durerea in fata combinatului.
Pentru ca au asteptat in zadar sa fie primiti de cineva din conducerea unitatii, fostii metalurgisti si-au pierdut rabdarea si au incercat sa intre cu forta in unitate.
Agentii de paza s-au inmultit rapid, iar fostii angajati nu au reusit sa treaca de ei. Au gasit insa o alta intrare in combinat, care nu era pazita si au intrat in forta. Jandarmii si-au facut rapid aparitia, iar protestarii s-au imbracit cu ei.
Intr-un final, nimeni nu a putut sa ii mai scoata pe fostii angajati, care au ocupat o sala de protocol. Au reusit ca reprezentantii Combinatului Metalurgic sa discute cu o delegatie a lor.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe