PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT GARV PE AUTOSTRADĂ – VIDEO

ACCIDENT GARV PE AUTOSTRADĂ – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Accident grav pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 99, în urma căruia şapte persoane au fost rănite, dintre care trei copii. Victimele au fost transportate la spitalul din Piteşti.Politistii spun ca şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în decor,iar mai mult de 30 de metri autoturismul s-a rostogolit pe câmp, după care s-a oprit pe roţi. Toţi pasagerii au fost răniţi, iar copiii erau în stare de şoc.
Un participant la trafic a zărit maşina pe câmp şi a sunat la 112. La faţa locului au sosit un echipaj de la Descarcerare, patru Ambulanţe şi două echipaje de la Poliţie. Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului, au fost stabilizate, după care au fost transportate la spital, unde au rămas internate.
Din primele cercetări rezultă  faptul că şoferiţa a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autoturismul.
Poliţiştii continuă cercetările, iar pe numele şoferiţei se va întocmi dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Aflata în stare de şoc, femeia nu a putut spune ce s-a intimplat,iar după ce starea de sănătate îi va permite, va da declaraţii în faţa oamenilor legii

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe