PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN GARDĂ DE PAȘTE – VIDEO

ÎN GARDĂ DE PAȘTE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Dambovitenii care au probleme de sanatate si necesita ingrijiri medicale si in perioada sarbatorilor nu au de ce sa isi faca probleme. Ca in fiecare an, toate urgentele medicale vor putea fi asigurate de camerele de garda ale unitatilor spitalicesti de pe raza judetului.De asemenea, daca intampinati probleme dupa masa de Paste si nu aveti acasa medicamente, va stau la dispozitie farmaciile din judet. Medicii recomanda insa consumul moderat de alimente si dulciuri si evitarea excesului de bauturi alcoolice.
Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean vor fi de asemenea la dispozitia bolnavilor asigurand transportul la unitatile spitalicesti si ingrijiri. Solicitările populaţiei vor fi preluate la numarul unic 112.
De asemenea, in zilele de sărbătoare, toate farmaciile vor funcţiona conform programului sărbătorilor legale până la ora 14:00. Patru dintre ele au însă program non-stop.
Nimeni nu poate sta departe de cozonacii proaspeţi, preparatele din miel şi dulciuri, dar consumate în cantităţi prea mari acestea pot provoca probleme de sănătate, de la toxiinfecţii alimentare până la infarctul miocardic şi accidente vasculare. Pentru a evita vizitele la camera de gardă care strică farmecul sărbatorilor, medicii recomanda moderatie in alimentatie.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe