PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FUNCŢIONARI CFR, SUSPECTAŢI DE FURT DE COMBUSTIBIL – VIDEO

FUNCŢIONARI CFR, SUSPECTAŢI DE FURT DE COMBUSTIBIL – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Peste 30 de angajati CFR, un politist de la transporturi feroviare si un jandarm sunt suspectati ca au furat combustibil din cisternele companiei. Cu totii s-au trezit de dimineata cu mascatii la usa. Anchetatorii au pus in aplicare 38 de mandate de aducere emise pentru 36 de angajati CFR din regionala Giurgiu, un politist de la Transporturi Feroviare si un jandarm.
Poliţiştii au perchezitionat locuinţele a peste 30 de angajaţi CFR, un poliţist de la transporturi feroviare şi un jandarm, care sunt suspectaţi că au furat combustibil din cisternele companiei. Percheziţiile poliţiştilor auavut loc la locuinţele acestora din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu. Anchetatorii au pus în aplicare 38 de mandate de aducere emise pentru 36 de angajaţi CFR din regionala Giurgiu, un poliţist de la Transporturi Feroviare şi un jandarm, au declarat surse din Poliţie.
Suspectii au fost dusi la audieri la Parchetului Tribunalului Giurgiu.Procurorii au fost sprijiniţi în acest caz de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

Andrei Sfetcu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe