PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NU SUNT SINGURI! – VIDEO

NU SUNT SINGURI! – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Pentru minorii aflati in grija statului, sarbatorile nu sunt intotdeauna un motiv de bucurie. In timp ce alti copii de varsta lor vor petrece alaturi de parinti, ei vor sta la masa de Paste alaturi de colegii si ingrijitorii din centrele de plasament. Cu toate acestea, in Targoviste, acesti copii nu sunt singuri. Le-au dovedit-o reprezentantii Arhiepiscopiei Targoviste care le-au adus daruri si care ii vor sprijini sa aiba si o masa bogata de Paste.
Zeci de copii de la Centrul Floare de Colt si de la Caminul de tip familial din Targoviste au primit astazi darurile. Pentru ca ei nu ii au alaturi pe cei care le-au daruit viata, acesti copii au nevoie sa nu se simta singuri de sarbatori. InaltPreasfintitul Nifon a fost cel care le-a inmanat copiilor daruri, hainute si incaltaminte. In plus, Arhiepiscopia Targovistei va oferi un sprijin si pentru ca masa de Paste a acestor copii sa fie un imbelsugata.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe