PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACANȚA DE PAȘTE – VIDEO

VACANȚA DE PAȘTE – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Cu pasi rapizi ne apropiem de Paste, o sarbatoare crestina indragita de noi, romanii, menita sa ne aduca lumina si pace sufleteasca. Fie ca alegem sa petrecem in familie sau cu prietenii, vacanta de Paste este un prilej bun de a calatori in orice colt al tarii sau in strainatate. La asta s-au gandit si romanii care au invatat regula de aur a costurilor mici, atunci cand vine vorba de pachete turistice pe care le-au cumparat din timp.
Vremea mai blanda din aceasta perioada a anului si ofertele turistice numeroase ne sustin dorinta de a merge in orase europene, locase sfinte sau pur si simplu de a ne rasfata cateva zile intr-un resort de lux. Conform marilor operatori din turism, in aceasta primavara, Romania, Bulgaria, Grecia si programele Senior Voyage sunt cele mai cumparate destinatii pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste.
Cei care aleg sa ramana in tara au la dispozitie o gama variata de pensiuni dintre care pot alege. Pastele petrecut in Romania va fi cu siguranta unul traditional, incarcat de bunatati culinare specifice fiecarei zone in parte si completat de frumusetea locurilor si ospitalitatea gazdelor.
O regiune cautata de romani este Bucovina, renumita nu doar pentru manastirile superbe ci si prin faptul ca, din aceasta zona provine si obiceiul de incondeiere a oualor de Paste! Slujba de inviere, masa festiva, programele de initiere in arta simbolurilor stravechi oferite de localnici vor merita timpul si investitia.
Conform tendintelor acestui an, operatorii din turism observa un numar crescut al romanilor care prefera zonele traditionale cu specific agroturistic. Ei sunt in special interesati de pachete de cazare cu masa si agrement pe care pensiunile le ofera.
Mai multe agentii anunta oferte Last Minute pentru vacanta de Paste, iar romanii care vor sa petreaca sarbatorile peste hotare pot opta pentru aceste pachete complete de vacanta in destinatii atragatoare.

Ilona Rotaru
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe