PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IMAGINI APOCALIPTICE ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

IMAGINI APOCALIPTICE ÎN TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Imagini apocaliptice intr-un cartier din municipiul Targoviste dupa demolarea garajelor! Gropi adanci de cativa metri, resturi de materialele de constructie, mormane de gunoi. Nimeni nu se ingrijeste de eliminarea deseurilor ramase in urma demolarii. Se pare ca proprietarii fostelor garaje nu mai au niciun interes sa curete zona. Acum asteapta la autoritati.
In cartierul aleea Trandafirilor din municipiul Targoviste imaginile sunt desprinse parca dintr-un film de groaza. Un simplu trecator ar putea crede ca a fost vorba de un adevarat bombardament sau caderea unor meteoriti. In realitate insa dezastrul a fost creat in urma demolarii garajelor la somatia primariei.
Aerul a devenit irespirabil in zona, iar targovistenii sunt nevoiti sa se obisnuiasca cu noua imagine a municipiului. Situatia a creat numeroase neplaceri in randul locatarilor care spun ca nu mai au locuri de parcare pentru masini.
Zona Aleea Trandafirilor din municipiul Targoviste este parte integranta din Planul de Dezvoltare Urbana a orasului. In cartier se lucreaza, dar deocamdata nimeni nu are grija si de aspectul devastator creat. Astfel ca teritoriul a fost transformat intr-o adevarata rampa de gunoi.

Valentin Popescu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe