PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ÎNCEPUT ,,SACOȘIADA’’?! – VIDEO

A ÎNCEPUT ,,SACOȘIADA’’?! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Desi ne despart mai bine de patru saptamani pana la startul campaniei electorale actorii de pe scena politica damboviteana au si inceput sa recite ,,poezia’’ arhicunoscuta ,,Mita noastra cea de toate… alegerile.’’ Tonul l-au dat democrat-liberalii care, prin vocea presedintelui organizatiei judetene Dambovita, Iulian Vladu, afirma ca primarii PSD impart pachete cu alimente in comunitatile pe care le pastoresc.
Din experienta scrutinurilor din anii trecuti, am putea spune ca principala vedeta a campaniilor electorale este banala sacosa, inscriptionata cu numele celui ce le ofera. Sacosa vedeta poate fi daruita de un candidat care aspira la functii mai mult sau mai putin importante in aparatul de stat sau de o formatiune politica. Pungi au dat toti, indiferent de culoarea politica afisata la momentul respectiv. Au dat PSD-istii, au dat PDL-istii, au dat si PNL-istii si toti ceilalti actori, actorasi si figuranti. Si, ca de fiecare, data, se acuza reciproc de incalcarea flagranta a tuturor legilor de pe fata pamantului. In acest sezon electoral, tonul a fost dat de intaiul PDL-ist al judetului Dambovita, deputatul de Gaesti, Iulian Vladu. Acesta a auzit ca primarii social-democratilor ar fi furat startul ,,sacosiadei’’ si a tinut mortis sa spuna tuturor cele auzite.

Iulian Banasanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe