PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Fără culori…politice – VIDEO

Fără culori…politice – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Campaniile electorale reprezinta, de ceva vreme, in Romania, un motiv suplimentar de agresiune vizuala suportata de cetatenii neangrenati politic. Ei bine, cel putin teoretic, la Targoviste lucrurile se schimba radical. Bannerele, mash-urile si steagurile electorale sunt interzise in cea mai mare parte a orasului pe toata durata campaniei dar nu numai atunci.
Cu o campanie electorala ce bate la usa multi se vor fi gandit poate ca din nou marile orase vor fi luate cu asalt de materialele promtionale afisate pe orice stalp si orice imobil de catre combatantii politici. La Targoviste nu va mai fi valabil acest lucru. Asta pentru ca in consiliul locala a fost adoptata o hotarare prin care este interzisa folosirea bannerelor transversale a mash-urile ce acopra fatadele cladirilor si a steagurilor cu simboluri politice de-a lungul tuturor bulevardelor din oras precum si in toata zona centrala a muncipiului.
Odata intrat in vigoare noul regulament orice fel de afisaj in Tragoviste va fi strict restrictionat de acum inainte si se va aplica inclusiv in campania electoral pentru alegerile europarlamnater din data de 25 mai.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe