PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CONDUCTĂ DE APĂ RUPTĂ DE VIITURI – VIDEO

CONDUCTĂ DE APĂ RUPTĂ DE VIITURI – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Nu au apa potabila de trei zile! Aproximativ 600 de suflete dintr un cartier al orasului dambovitean Fieni nu mai au apa potabila dupa ce conducta principala , care traverseaza raul Ialomita,  a fost rupta de suvoaiele de apa. Oameni spun ca nu este prima data cand raman fara apa si asta pentru ca reteaua trece prin albia raului si de cate ori creste debitul, aceasta este rupta. Jandarmii si pompierii au adus apa cu cisternele locanicilor din Berevoiesti. Actiune ce va continua pana cand conducta va fi reparata.
Inca din noaptea de Inviere nu mai au apa potabila, spun locuitorii cartierului Berevoiesti din Fieni. Oamenii se plang ca de cate ori debitul raului Ialomita creste , conducta de apa este avariata si asata pentru ca aceasta trece prin albie si nu pe deaspra. Nici fantanile din zona nu sunt intr o stare prea buna, se plang oamenii.
Autaritatile au decis ca incepand de astazi sa se aduca apa cu cisternele jandarmilor. Solutia rezolvarii acestei probleme ar fi bransarea cartierului la reteaua orasului Fieni.
Pana cand reprezentantii companiei de apa vor gasi o solutie, locuitorii carterului Berevoiesti vor sta cu frica ca de cate ori ploua puternic.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe