PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT GRAV DIN CAUZA UNUI CÂINE – VIDEO

ACCIDENT GRAV DIN CAUZA UNUI CÂINE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Şase oameni, printre care trei copii, puteau să sfârşească într-un accident grav, produs pe o şosea din judeţul Dâmboviţa. Maşina în care se aflau cei mici a ajuns pe contrasens, după ce femeia de la volan a încercat să evite un câine.
Pompierii taie portierele maşinii pentru că spaţiul nu le permite să scoată picioarele femeii de sub bord. E conştientă, dar acuză dureri puternice şi are nevoie de calmante. Trec minute bune până când medicii reuşesc să o urce pe targă.
Între timp, medicii îşi dau seama că o pasageră din aceeaşi maşină are probleme de sănătate şi poate să intre în stop cardiac din cauza şocului suferit. Este mama femeii de la volan.
Imediat după accident, un martor a sărit în ajutorul victimelor şi a sunat la 112. Tot el a găsit încă un om rănit la volanul celeilalte maşini. Accidentul s-a produs când femeia a tras tare de volan, ca să evite un câine. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe