PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CURSA MORȚII – VIDEO

CURSA MORȚII – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Grav accident rutier luni noaptea în Pitesti. Un tanar a murit, iar altul a ajuns la spital cu rani grave dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp. Cei doi se pare ca se luasera la intrecere cu o alta masina.
Șoferul teribilist,care se zbate să trăiască, abia împlinise 18 ani.Prietenul lui , care a murit în drum spre spital avea 21. Lipsa de experiență, mașina cu tracțiune spate și șoseaua udă au dus la producerea unei aevărate tragedii
Pe stradă nu există urme de frânare. Maşina avea viteză foare mare şi la impactul cu stâlpul s-a încolăcit practic în jurul acestuia. Pentru a-i scoate pe cei doi din maşină a fost nevoie de intervenţia descarcerării.
Înainte de accident, cei doi se întlniseră cu alți împătimiți ai vitezei și probabil că au vrut sa demonstreze ce mașină puternică au.
Şoferului vitezoman, care abia îşi luase permisul, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu era băut, însă moartea prietenului său îl va urmări totdeauna.

rep. Cristi Ionică
op. Cristi Dumitru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe