PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT MORTAL PE DN1 – VIDEO

ACCIDENT MORTAL PE DN1 – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Grav accident de circulaţie pe DN1 , la intrarea în staţiunea Predeal. Un autoturism care circula către Braşov a pătruns pe contrasens într-o curbă periculoasă şi a intrat frontal in altul acre circula din sens opus. Soţia care stătea în dreapta şoferului vinovat de producerea accidentului a decedat pe loc ,iar alte trei persoane accidentate au ajuns la spital cu un elicopter SMURD. Traficul rutier a fost complet paralizat mai bine de o oră.
Soferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un autoturism care circula regulamentar.Impactul a fost atât de puternic,încât motorul autoturismului a zburat la câţiva zeci de metri de locul accidentului, iar maşina de pe contrasens a fost aruncată într-o râpă de pe marginea drumului.Femeia din dreapta şoferului vinovat de producerea accidentului a decedat pe loc, ins amedicii au incercat sa o resusciteze.
După ce, iniţial, cele trei victime au fost transportate la centrul de primiri urgenţe de la spitalul din Sinaia, medicii au solicitat un elicopter M.A.I pentru a fi preluate şi transportate la spitalul de Urgenţă Floreasca.
Din cauza accidentului,traficul rutier a fost complet blocat pe Valea Prahovei mai bine de o oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe ambele sensuri de mers pe zeci de kilometri. accidentul.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe