PRIMA PAGINĂ » SPORT » PORUMBACU OUT, VINE GHERGU! – VIDEO

PORUMBACU OUT, VINE GHERGU! – VIDEO

de admin
17 vizualizări

Chindia va avea un nou președinte, în persoana actualului delegat, Marcel Ghergu. Asociații l-au revocat din funcție pe Mugur Porumbacu, omul care a condus clubul în sezonul 2013-2014. Lui Porumbacu i s-a reproșat ratarea promovării, dar argumentul adus de oficiali în fața ziariștilor a fost situația financiară precară a clubului, măcinat de datorii și scandaluri. Deciziile au fost luate de zile bune, dar oficializate abia luni, după o așa-zisă ședință a Adunării Generale. Cu un sfert de oră înaintea orei fixate, ziariștii au fost anunțați că va avea loc o conferință de presă. Surpriză, însă, NICIUNUL dintre reprezentanții asociaților, respectiv Primărie, Consiliu Județean și Universitate, nu a fost prezent la întâlnirea cu jurnaliștii. Noul președinte, Ghergu, și antrenorul preferat de asociați, atenție, nu numit de consiliul director, au bâjbâit jumătate de oră, evitând răspunsurile concrete.

Porumbacu e legat însă de Chindia cu un contract individual de muncă. Actul nu a fost reziliat de asociați, care nu au bază legală pentru despărțirea de președintele venit de la Otopeni. Probabil, asociații vor încerca să îl forțeze pe președinte să își dea demisia.

Tot azi a fost instalat noul antrenor principal al Chindiei, Nicu Croitoru, care lasă Titu după 11 sezoane. Croitoru NU va avea drept obiectiv promovarea în primul an la Chindia.

Croitoru va lucra cu Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu. Fostul tehnician principal, Silviu Dumitrescu, nu va fi păstrat în schema clubului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe