PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CEASUL RĂU, PISICA NEAGRĂ – VIDEO

CEASUL RĂU, PISICA NEAGRĂ – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Soferul unui autoturism care venea dinspre Bucuresti a pierdut controlul volanului, a izbit parapetul de pe marginea drumului si a intrat pe contrasens. Dupa ce s-a izbit de un alt parapet, pe care l-a si rupt, soferul s-a oprit cu masina in afara carosabilului.
Toata aceasta cursa haotica s-a terminat cu un incendiu, care a izbucnit in partea din fata a masinii, apoi s-a extins rapid și a cuprins tot autoturismul. Sofeul spune ca incercat sa evite o pisica.
Șoferul și cei doi pasageri au reușit să iasă din habitaclu, imediat după izbucnirea flăcărilor. Din fericire, nici unul dintre aceștia nu a fost rănit, însă autoturismul a ars în totalitate, sub privirile participanților la trafic, care treceau prin zonă.
Nici pompierii nu au reușit să ajungă la timp. Echipajul care se deplasa la fața locului pentru a anihila incendiul a fost implicat într-un accident de circulație. Situația de urgență a fost preluată imediat de un alt echipaj, însă durata deplasării s-a prelungit…forțat.
Potrivit celor care se aflau în autoturismul implicat în eveniment, totul ar fi pornit de la o pisică pe care
conducătorul auto a încercat să o evite, moment în care nu a mai reușit să controleze direcția de mers.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe