PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INFRACTORI INTERNAȚIONALI – VIDEO

INFRACTORI INTERNAȚIONALI – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Promiteau patronilor ca le vor asfalta incintele societatilor la jumatate de pret, insa dispareau dupa ce incasau banii! O grupare internationala formata din 30 de persoane de mai multe nationalitati a fost destructurata de politstii si procurorii din Targoviste. 16 suspecti au fost prinsi la granite tarii de catre oamenii legii in timp ce se pregateau sa paraseasca tara. Potrivit anchetatorilor, aceasta grupare a comis zeci de fapte atat in Roamnia cat si in alte tari din Uniunea Europeana, doi dintre suspecti avand pe numele lor mandate europene de arestare emise de autoritatile din Franta.
Din grupare faceau parte irlandezi , polonezi cehi si romani si se deplasau in tarile uniunii cu 12 autorulote dar si doua camioane. Practic, potrivit anchetatorilor, gruparea se specializase in inselarea patronilor de societrati care, pentu jumatatea de pret , conveneau cu membrii gruparii sa le asfalteze incintele societatilor, acestia din urma spunandu le ca au in zona lucrari si le au mai ramas materiale. O astfel de fapta au comis si in Targoviste insa patronul inselat a anuntat politia , suspectii fiind descoperiti chiar in localitatea Brad in timp ce se pregateau sa treaca granite.
Anchetatorii sustin ca gruparea a dat pana in prezent zeci de lovituri atat in Romania cat si in mai multe state ale Uniunii Europene, prejudiciul fiind de ordinal sutelor de mii de euro. Doi dintre suspecti au pe numele lor mandate europene de arestare emise de autoritatile din Franta. Urmeaza ca suspectii sa fie audiati intreaga noapte .

Iulian Banasanu
Eugen BAnescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe