PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LA UN PAS DE MOARTE – VIDEO

LA UN PAS DE MOARTE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Doi tineri au ajuns in stare grava la spital dupa ce masina in care se aflau a derapat pe Drumul Naţional 1, la iesire din Sinaia spre Busteni, si a intrat intr-un stalp. Se pare ca soferul de 25 de ani gonea cu viteza catre casa, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului.A fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a-i scoate pe cei doi din masina incolacita dupa stalp.

Tânărul şi prietena lui au pornit din Sinaia către casă,dar şoferul nu a ţinut cont de carosabilul ud şi a călcat puternic pedala de acceleraţie si intr-o curba a derapat,maşina s-a răsucit pe asfalt,iar apoi s-a oprit într-un stâlp.Accidentul a avut loc chiar în faţa unor prieteni care au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor,iar cei doi au fost scoşi din maşina cu ajutorul echipei de la descarcerare.

Răniţii au fost transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Sinaia cu multiple traumatisme craniene şi la coloana cervicală,iar ulterior s-a luat decizia transferării lor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească împrejurarile in care a avut loc accidentul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe