PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOFER PE ȘAPTE CĂRĂRI – VIDEO

ȘOFER PE ȘAPTE CĂRĂRI – VIDEO

de admin
21 vizualizări

De beat ce era a ajuns cu masina in sant! Un angajat al Directiei de Finante Dambovita a fost pe punctul sa provoace un accident iar cand ceilalti soferi au incercat sa l scoata din autoturism si au data seama ca barbatul era intr o avansata stare de ebrietate, etilotestul politstilor indicand o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur in aerul expirat. Incidentul a avut loc pe Drumul National 72 Targoviste Gaesti, intr o zona unde mai multe prostituate isi fac veacul. Barbatul s a ales acum cu dosar penal.
Martorii povestesc ca in momentul in care a virat dreapta de pe drumul national , acesta scpat cu masina in santul de pe marginea drumului. Abia cand au incercat sa il ajute si au dat seama ca era baut. Se pare ca barbatul vroia sa ajunga intr o zona unde isi fac veacul mai multe prostituate. Imediat martorii I au chemat pe politsti . Barbatul s a dat in specatcol atat in fata oamenilor legii cat si a presei.
Etilotestul a indicat o alcolemie de 1.38 mg /l alcool pur in aerul expirat, moti9v pentru care oamenii legii I au intocmit barbatului dosar penal.
Barbatul va fi cercetat si pentru faptul ca a refuzat recoltarea de probe biologice

Iulian Banasanu
Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe