PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADRENALINĂ LA MAXIMUM – VIDEO

ADRENALINĂ LA MAXIMUM – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Adrenalina si foarte multi cai putere weekend-ul trecut pe strazile statiunii Sinaia.81 dintre cei mai buni piloti de raliu din Romania s-au intrecut sambata si duminica in cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta pe un traseu asemanator celui de la Monte Carlo.
“Trofeul Sinaia” s-a desfasuarat pe un traseu urban spectaculos, cu o lungime totală de peste 3.000 de metri și cu o diferență de nivel, de la start la sosire,de aproximativ 160 de metri.

Curbele stranse abordate in viteza de conducatorii bolizilor dar si numerosii spectatori aflati pe marginea traseului au creat din nou o imagine spectaculoasa.
Turistii care au urmarit in direct demarajele spectaculoase au fost foarte incantati iar in pauzele dintre manse au putut vizita si fotografia o adevarata expozitie a bolizilor de lux, viteza sau de epoca.
Conform Regulamentului Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sambata s-au efectuat trei manșe de recunoașteri opționale și trei manșe de antrenament cronometrat.
Primarul statiunii, Vlad Oprea,s-a aflat pentru a 5-a oara la startul concursului,in acest an la volanul unui Mitsubishi Lancer.Pentru cunoscuta statiune de pe Valea Prahovei organizarea acestei competitii automobilistice inseamna mai mult decat un concurs sportiv.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe