PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCOPERIRE MACABRĂ – VIDEO

DESCOPERIRE MACABRĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Un tanar de 19 ani din Arges a fost gasit inecat in barajul Pitesti, situat la marginea orasului. Descoperirea macabra a fost facuta de angajatii unitatii de acumulare, care au sunat imediat la 112. Politistii spun ca trupul zacea in apa de cateva zile, iar primele date arata ca la inceputul saptamanii tanarul plecase de-acasa cu gandul sa – si gaseasca de munca, dar apoi familia a pierdut legatura cu el. Necropsia urmeaza sa constate cauzele mortii.

Parintii baiatului spun ca Ionut ar fi trebuit sa termine anul acesta liceul si sa sustina bacalaureatul,dar nu s-a mai dus la scoala si a inceput sa-si castige existenta muncind cu ziua prin sat. Parintii sai divortasera si el locuia doar cu tatal si bunicii. Acum cateva zile a plecat sa se angajeze, dar nu s-a mai intors. Astazi trupul lui fara suflare a fost vazut plutind pe barajul de acumularea.

Pompierii au ajuns pe baraj cu o barcă pneumatică,iar trupul a fost recuperat la mal cu ajutorul cangilor.

Un echipaj SMURD a fost chemat la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru tanarul care zăcea în apă de câteva zile.

Polițiștii au anunțat familia tânărului. Tatal baiatului nu intelege ce s-a intamplat pentru ca Ionut era linistit,dar avea pasiunea pacanelelor, insa nu crede ca asta l ar fi dus la moarte..

Barbatul spune ca a incercat sa suplineasca lipsa mamei si sa-i fie alaturi fiului in orice situatie, iar bunica copilului sustine ca a avut o presimtire si-a inceput sa-si faca griji cand a vazut ca baiatul nu a venit acasa de 5 zile.

Familia baiatului spune ca au ridicat o casuta pentru Ionut,dar s a dovedit ca efortul a fost inutil.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe