PRIMA PAGINĂ » SPORT » DANIEL GHIȚĂ A RĂMAS FĂRĂ PERMIS – VIDEO

DANIEL GHIȚĂ A RĂMAS FĂRĂ PERMIS – VIDEO

de admin
46 vizualizări

Luptatorul K 1 Daniel Ghita a provocat un carambol in municipiul Pitesti,pe bulevardul Petrochimistilor. Din primele cercetari ale politistilor, sportivul nu a pastrat distanta regulamnatara fata de autoturismul in care a intrat. La randul sau autoturismul tamponat a fost proiectat in altul. O persoana ranita usor a fost transportata la spital. Ghita s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala.

Accidentul a avut loc pe o artera intens circulata din Pitesti. Soferii masinilor lovite succesiv spun ca impactul a fost deosebit de puternic,dar din fericire,pagubele nu sunt mari. O pasagera din primul autoturism lovit a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

Vinovat de producerea accidentului este Daniel Ghita care la iesire din Pitesti spre A 1 nu a pastrat distanta necesara pina la evitarea oricarui pericol si a provocat carambolul.

Luptatorului K 1 Daniel Ghita i s-a retinut permisul pina la finalizarea cercetarilor,iar politistii au intocmit in acest caz un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe