PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LA CULES DE…PORTOFELE – VIDEO

LA CULES DE…PORTOFELE – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Hotii de buzunare se inmultesc pe zi ce trece si numarul furturilor din buzunare creste de la o zi la alta. Zilnic tot mai multi oameni raman fara telefoane mobile, portofele si genti. In ciuda eforturilor depuse, autoritatile nu pot stopa fenomenul. In fata unor hoti tot mai experimentati, victimele nu au nicio sansa.
Numarul de furturi este insa de zeci de ori mai mare fata de datele raportate de politie. Asta pentru ca multi oameni ori nu mai au timp depuna plangere, ori nu mai cred ca politia este in stare sa rezolve ceva.
Hoţii sunt adevarati maestrii in arta buzunaritului. De obicei actioneaza in grup pentru a reusi sa distraga atentia victimei. In timp ce unul creează o diversiune altii se ocupa de sustragerea obiectelor de valoare din buzunare sau genti. Victima nici nu isi da seama ce s-a intamplat.
Hotii isi fac veacul de obicei prin piete, magazine sau mijloace de transport in comun. In aceste zone oamenii sunt sfatuiti sa isi pastreze gentile aproape de corp si sa-si tina portofelele in buzunare interioare.

Reporter: Alina Lăcău
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe