PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI-AU UNIT DESTINELE – VIDEO

ȘI-AU UNIT DESTINELE – VIDEO

de admin
1 vizualizări

In replica la constituirea Aliantei Crestin Liberale PDL-PNL, alte doua formatiuni au decis sa puna ipreuna bazele unei noi intelegeri politice. Este vorba despre PSD si PP-DD care au parafat un protocol de colaborare si parteneriat. Daca la nivel national documentul a fost semnat inca de luna trecuta, nu la fel au stat lucrurile in teritoriu. In Dambovita, de exemplu, protocolul a fost semnat abia in cursu lacestei saptamani.
Principalul obiectiv al protocolului dintre PSD si PP-DD, cel putin la nivelul judetului Dambovita, este sa constituie majoritati confortabile in toate consiliile locale si Consiliul Judetean. Liderii celor doua grupari vor face tot ceea ce este posibil pentru a-si atinge scopul.
Concret, social-democratii si noii lor parteneri vor incerca sa-i indeparteze, acolo unde si pot acest lucru, pe viceprimarii PDL si PNL. Inclusiv la Targoviste vor inceca sa-si impuna proprii oameni.

Iulian Bănășanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe