PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUATĂ DE VIITURĂ – VIDEO

LUATĂ DE VIITURĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

O femeie de 40 de ani din Breaza a avut parte de un sfârşit cumplit. A fost luată de viitură de sub ochiii neputincioşi ai fiului său de patru ani, surorii sale şi ai nepoţelei de 12 ani. Pe cea din urma o tinea in spate, in momentul in care a venit viitura si probabil apa ar fi luat-o si pe fetita daca mama ei nu ar fi apucat-o in ultmiul moment. Pe femeia de 40 de ani n-a mai putut s-o salveze nimeni.
Liliana avea 40 de ani şi mergea spre casă cu Alexandru, fiul ei de patru ani, dar şi cu sora sa mai mică, Alexandra şi fata acesteia, de 12 ani. Femeia o ţinea în spate pe nepoata ei, dar a alunecat pe un bolovan şi curentul puternic le-a luat pe amândouă. Cea mică a fost salvată în ultima clipă.
Alexandra a încercat să-şi salveze şi sora. I-a întins mai multe crengi, dar Liliana nu s-a putut prinde de ele. Şi a dispărut sub apă, în faţa fiului ei. Trupul Lilianei a fost găsit la mai bine de un kilometru distanţă. Acolo sora sa a încremenit când şi-a dat seama că nimeni nu mai poate să facă nimic pentru Liliana.
Abia la spital şi-a revenit sora Lilianei. Moartea i-a răpit sora şi a fost la un pas să-i răpească şi fiica. Fetiţa de 12 ani a fost salvată din ghearele morţii în ultima secundă pentru a doua oară. Acum familia trebuie să se pregătească din nouă de înmormântare. Trei copii au rămas orfani de mamă.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe