PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI – VIDEO

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Este inceputul sfarsitului la CFR Marfa. Mii de angajati sunt trimisi acasa, chiar si dupa ce au lucrat zeci de ani numai la aceasta companie. In Dambovita, in urmatoarele doua saptamani, sunt obligati sa isi lase posturile 64 de oameni. Cei mai norocosi vor reusi sa se pensioneze, restul vor ingrosa randul somerilor. Dezastrul continua si la CFR Calatori. Compania a vrut sa inchirieze doua linii inchise in prezent in Dambovita, dar nici macar un operator economic nu s-a aratat interesat.
Mare agitatie pe calea ferata, la ora pranzului, in Targoviste. Angajatii de la CFR Marfa muncesc cu spor. Cel mai probabil, disponibilizarile facute de companie ii tin in priza. Se dau peste cap sa isi faca treaba ca la carte, pentru a nu-i urma pe colegii lor disponibilizati. Sute de ceferisti au fost concediati de la CFR Marfa in Regiunea Sud Muntenia.
Singura veste buna este ca nu vor pleca cu mainile goale acasa. Cu toate acestea, salariile compensatorii le vor tine prea mult de cald. Unii feroviari concediati au lucrat zeci de ani in companie si vor reusi cu greu sa se angajeze din nou.
Intr-o situatie mai buna nu sunt nici angajatii ramasi la Caile Ferate. In Dambovita, compania a scos la licitatie publica, pentru inchiriere, sectiile Ploieşti Vest – Târgovişte Nord – Fieni – Pietroşiţa si I.L. Caragiale – Diţeşti – Moreni, dar nimeni nu s-a aratat interesat de oferta. Asta inseamna ca trenurile tot nu vor circula pr cele doua axe de transport importante din judet.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

http://youtu.be/1A0EdA82H_8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe