PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AU SCĂPAT CA PRIN MINUNE – VIDEO

AU SCĂPAT CA PRIN MINUNE – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Accident spectaculos pe DN71, in Aninoasa, Dambovita. Soferul unui autoturism a zburat peste 10 metri cu masina, rasturnandu-se pe campul de la marginea soselei. Se pare ca de vina a fost viteza excesiva. Tanarul sofer circula cu viteza mare si a incercat sa evite un autoturism, care se angajase intr-o depasire. Soferul si cei doi pasageri au scapat cu viata ca prin minune. O tanara, cu rani mai grave, a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Targoviste.
Martorii spun ca au vazut masina pur si simplu zburand peste 10 metri in aer, dupa care s-a rostogolit pe camp. S-au grabit sa le sara in ajutor celor din autoturism, pana la sosirea echipajelor de urgenta. Soferul, in varsta de 33 de ani si doi pasageri au scapat cu viata ca prin minune.
Se pare ca tanarul care se afla la volanul masinii circula cu viteza mare si cand a incercat sa evite un autoturism din fata lui, care se angaja intr-o depasire, a pierdut controlul volanului si a ajuns cu autoturismul pe camp.
O pasagera din autoturism, in varsta de 22 de ani, a suferit ranile cele mai grave si a fost transportata de urgenta la spital.
La fata locului a intervenit si un echipaj de pompieri.
Soferul de 33 de ani, care a s-a rasturnat cu masina pe camp, este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat ca nu consumase alcool inainte de a se urca la volan.
Circulatia s-a desfasurat cu greutate pe DN71, in urma accidentului rutier, mai bine de o jumatate de ora.

Mădălina Zăbavă
Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe