PRIMA PAGINĂ » ESENȚIAL » MISTREȚII LE DISTRUG CULTURILE – VIDEO

MISTREȚII LE DISTRUG CULTURILE – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Au muncit toata vara dar acum risca sa nu recolteze mai nimic din cauza mistretilor! Localnicii din comuna damboviteana Glodeni isi pazesc lanurile de porumb noapte de noapte . Se strang mai multi,  fac focuri si striga pentru a alunga salbaticiunile care le distrug recoltele. Autoritatile locale spun ca au semnalat acesata situatie reprezentantilor AJVPS, insa sunt nevoiti sa si pazeasca in continuare porumbul daca vor sa mai recolteze ceva.

Taranii din Glodeni fac de paza noapte de noapte la marginea lanurilor de porumb. Aprind focuri mari si fac galagie pentru a alunga turmele de porci mistreti care le distrug  recoltele. Oamenii spun ca singura solutie ar fi reducerea efectivelor de mistrieti.

Intr o singura noapte turmele de mistreti pot distruge un lan intreg de porumb. Autritatile locale au transmis mai multe sesizari reprezentantilor AJVPS care au venit si au tras mai multe focuri de arma pentru a alunga salbaticiunile , insa acestea se intorc  in lanurile de porumb si fac ravagii.

Pana la recoltatul  porumbului taranii din Glodeni vor face de paza noapte de noapte, asta  daca vor sa mai aiba ce baga in hambare.
 
Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=uj0rvSlNvqE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe