PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REȚINUT PENTRU MINCIUNI – VIDEO

REȚINUT PENTRU MINCIUNI – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Viceprimarul comunei dambovitene Cojasca a fost reţinut, impreuna cu un alt barbat, dupa ce ar fi cumparat mai multe arme de vanatoare furate dintr-o locuinta. Constantin Pandele a fost retinut pentru ca ar fi dat declaratii nesincere in fata anchetatorilor.

Potrivit agentiei Mediafax care citeaza surse din randul anchetatorilor, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, doi membri ai unei grupari infractionale, au intrat într-o locuinţă din oraşul Pantelimon, după ce au forţat uşa cu un levier, şi au furat un laptop, 2.000 de lei şi un seif în care se aflau patru arme de vânătoare şi un pistol cu bile, valoarea prejudiciului fiind estimată la aproximativ 43.000 de euro.
Potrivit surselor din Poliţie, după ce au golit seiful din casa fostului şofer al lui Borcea, aceştia l-au aruncat într-un lac şi au dat armele unui alt bărbat pentru a le vinde. Armele au fost vândute vicepriamrului localitatii Cojasca – Dambovita, Constantin Pandele şi unui alt barbat.
Viceprimarul Constantin Pandele şi George Andrei au predat de bunăvoie armele la poliţie, însă în timpul audierilor, aceştia ar fi încercat să-i acopere pe cei care le-au vândut şi ar fi susţinut că le-au găsit.
Potrivit Poliţiei Române, în 19 august, procurorul de supraveghe de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus, în acest caz, începerea urmăririi penale faţă de opt persoane, pentru furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, tăinuire şi mărturie mincinoasă.

http://youtu.be/6zIAPTEpLks

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe