PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MDI TV- SPUNE CE GÂNDEȘTI! – VIDEO

MDI TV- SPUNE CE GÂNDEȘTI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Cabina MDI TV se transforma intr-un loc al dorintelor. Cetateni de toate varstele si din cele mai diferite medii socio-profesionale decid sa se implice in campania MDI TV-Spune ce gandesti si sa vorbeasca despre trecut, prezent si viitor. Daca pentru multi dintre ei prezentul nu este cum si-l doreau, la Cabina MDI au vorbit despre un altfel de viitor, despre viitorul la care viseaza: unul mai bun pentru ei, pentru familiile lor si pentru aceasta tara. Sunt oameni care au ales sa ia atitudine, sunt cetateni care nu se feresc sa spuna adevarul, oricat de dureros ar fi si poate cel mai important, sunt persoane care au inteles ca romanii pot schimba ceva, daca sunt uniti.

Tot o dorinta ne-a impartasit, la Cabina MDI TV, si aceasta pensionara din Targoviste. Viseaza la un popor unit, care sa poata schimba in bine soarta acestei tari.

 

Si nu este singura care a ales sa ia atitudine. O alta doamna, din Dambovita, nu a ezitat sa vina la Cabina MDI, pentru a-si spune nemultumirile fata de situatia actuala a tarii. A tinut totusi sa ne arate ca nu si-a pierdut speranta ca viitorul poate fi unul mai bun pentru toti.

Cabina MDI TV s-a dovedit cel mai bun loc si pentru acest tanar, care are o singura dorinta: oamenii sa arate respect fata de cei care au fost mai putin norocosi in viata, cei care nu au avut norocul sa creasca intr-o familie, care au trebuit sa lupte singuri pentru a-si castiga painea si pe care nimeni nu i-a ajutat niociodata.

Campania MDI TV continua si toti cei care vor sa le urmeze exemplul acestor oameni, care au ales sa spuna ce gandesc, sunt asteptati la Cabina MDI, in Piata 1 Mai din Targoviste.

 

Mădălina Zăbavă

Eduard Găiseanu

 

https://www.youtube.com/watch?v=tVaJMrE0l-4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe