PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INVADAȚI DE GUNOAIE – VIDEO

INVADAȚI DE GUNOAIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Platesc taxa de habitat, dar tot sunt invadati de gunoaie. In multe cartiere din Targoviste, oamenii sunt revoltati ca trebuie sa suporte mirosul ingrozitor al deseurilor menajare care sunt peste tot, numai in tomberoane nu. In timp ce in tarile civilizate gunoiul se recicleaza, la noi ajunge mijloc de profit pentru unii si motiv de disconfort pentru altii. Este vorba despre cei care scotocesc si ziua si noaptea prin pubele, in cautare de pet-uri si care lasa in urma lor un adevarat dezastru.

Asa sunt intampinati cei care intra in municipiul Targoviste! Cu un morman de gunoaie, care nu dispare niciodata. Cei care locuiesc in acest cartier arunca aici, chiar daca nu au la dispozitie nici macar un tomberon, materiale de constructii, mobila veche, imbracaminte de care nu mai au nevoie, tot felul de gunoaie, care sub nici o forma nu au ce sa caute la marginea soselei.

Dar nu este din pacate singurul cartier unde oamenii sunt sufocati de gunoaie. Si locatarii acestor blocuri sunt obligati sa suporte mirosul ingrozitor al deseurilor menajare si asta pentru ca in loc sa stea in tomberoane, sunt numai pe jos.

Oamenii sunt nemultumiti pe buna dreptate. Ei spun ca platesc taxa de habitat si isi doresc un cartier curat. Vinovati pentru acest dezastru sunt si sarmanii Targovistei, care isi petrec zilele la tomberon, scotocind prin gyunoaie dupa pet-uri, pe care sa le vanda apoi la centrele de reciclare. De cele mai multe ori, pubelele sunt pur si simplu rasturnate in mijlocul strazii.

Pentru a scapa de gunoaiele care sunt peste tot, numai unde le este locul, in tomberon, nu, oamenii au si o propunere pentru autoritati: sa ii amendeze pe cautatorii de pet-uri, care rastoarna tomberoanele si lasa in urma lor un adevarat dezastru.

Mădălina Zăbavă

Ciprian Rusa

 

https://www.youtube.com/watch?v=zQvquRakgGM

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe