PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VOR PROTESTA LA POARTA FISCULUI – VIDEO

VOR PROTESTA LA POARTA FISCULUI – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Proteste la Fiscul din Dambovita! Saptamana viitoare, 100 de sindicalisti de la Cartel Alfa vor picheta in fiecare zi sediul Finantelor Publice din Targoviste, impotriva deciziei de impozitare a ajutoarelor sociale acordate de catre sindicat, decizie pe care acestia o considera ilegala si abuziva. In plus, reprezentantii Cartel Alfa sustin ca masura ar avea un singur obiectiv: sa duca la desfiintarea sindicatelor care nu vor putea sa plateasca Fiscului impozitele si penalitatile pentru ajutoarele acordate in ultimii cinci ani.

 

Potrivit reprezentantilor Cartel Alfa Dambovita, 100 de sindicalisti vor fi prezenti zilnic la sediul Fiscului din Targoviste, hotarati sa protesteze intr-un mod inedit: oamenii vor aplauda si ii vor felicita pe angajatii si conducerea institutiei. Ei spun ca sunt obligati sa recurga la acaesta masura, pentru ca decizia de impozitare a ajutoarelor sociale acordate de catre sindicat membrilor nu este legala.

Mădălina Zăbavă

Răducu Rădoi

 

https://www.youtube.com/watch?v=jkSs_fouRjA

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe