PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IEȘIM DIN HAINELE DE IARNĂ – VIDEO

IEȘIM DIN HAINELE DE IARNĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Vesti bune, se incalzeste vremea in weekend. Dupa o scadere brusca a temperaturilor si precipitatii, vremea revine la sentimente mai bune cu temperaturi specifice acestei perioade, duminica urmand ca mercurul din termometre sa se ridice destul de mult. Asadar, precipitatiile aproape ca vor fi inexistente iar temperaturile se vor apropia de normalul acestei prioade. 

Odata cu apropierea lunii octombrie, toamna incepe sa intre pe fagasul normal, iar

meteorologii au vesti bune pentru zilele urmatoare.In acest sfarsit de saptamana, in Muntenia, cerul va fi predominant senin, insa termometrele vor indica temperaturi normale pentru acesta perioada a anului. 

In weekend se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi temporar noros doar in regiunile sudice si estice. Trecator si pe arii restranse va ploua slab in Muntenia, iar vantul va sufla mai tare in regiunile sud-estice si in zona montana. Temperaturile maxime vor atinge 21 de grade in sud, la Giurgiu. Duminica, vremea va fi predominant frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22-23 de grade in sud. Ultima zi a saptamânii vine cu vreme frumoasa si in Muntenia. De la cele 10 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 21…22 de grade. La munte vremea se raceste usor. La peste 1800 m, vor fi conditii pentru lapovita si ninsoare. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste. Sambata dupa-amiaza, ploile se restring. Temperatura aerului va creste usor. Duminica, vremea devine frumoasa in toata zona montana, iar vantul va sulfa mai tare doar pe culmi.

Vestile bune nu se opersc insa aici. ANM a emis estimarea meteorologica pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Potrivit acestei estimari, in luna octombrie temperaturile medii lunare vor fi peste mediile multianuale in sudul tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale.

Ilona Rotaru

Eduard Găiseanu

https://www.youtube.com/watch?v=wDZP37M0HnQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe