PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Republica “Absurdistan” – VIDEO

Republica „Absurdistan” – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Ceea ce era de asteptat s-a intamplat, la Consiliul Local Municipal Targoviste. Refuzul consilierilor locali, de a lua act de excluderea din partid a unui coleg de consiliu, si implicit pierderea calitatii de consilier, aduce o gaura in bugetul . Banii nu vor fi platiti insa de consilieri, ci din bugetul local, deci din banii targovistenilor.

Jocul de-a dam votul, nu dam votul, practicat in consiliul local municipal Targoviste, atunci cand a fost vorba de constatatrea incetarii de drept a calitatii de membru al consiliului a lui Andrei Paunescu, consilier PPDD, ca urmarea a excluderii acestuia din partidul pe listele caruia a candidat, are rezultate. Unele deloc fericite pentru comunitate.

Refuzul consilierilor targovisteni de a vota constatarea incetarii mandatului lui Andrei Paunescu, in sedintele din datele de 29 mai si respectiv14 august 2014 adus inevitabil la atacarea in instanta a acestor hotarari de catre Prefectura Dambovita. Aceasta nu este singurul rezultat al votului consilierilor targovisteni.

Acum, tot consilierii targovisteni sunt chemati ca, printr-un proiect de hotarare, sa aprobe, in data de 30 septembrie, anagajarea unui avocat ce sa reprezinte in instanta Consiliul Local, pentru ca aparatul juridic al Primariei nu poate face acest lucru din motive de incompatibiliatte. Cu alte cuvinte, sa plateasca un avocat, cu cel putin tariful minim practicat in baroul Dambovita, pentru ca nu au binevoit sa voteze o constatare a incetarii de drept a unui mandat de consilier. Banii nu vor fi dati insa din buzunarul consilierilor ci dupa cum probabil ati ghicit din bugetul Municipiului, deci prin extensie ai targovistenilor.

Echipa:  Horia Marin

 

https://www.youtube.com/watch?v=mJEoI8tJQnk

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe