PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PIEI PENALE – VIDEO

PIEI PENALE – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

38 de perchezitii au fost efectuate marti in mai multe judete printre care si Prahova, Arges, Dambovita intr-un dosar de exaziune fiscala si spalare de bani. 60 de tone de piei de bovina au fost confiscate de politisti in urma perchezitiilor, dar si o importanta suma de bani.

Pe lângă zecile de tone de pieie de bovină, poliţiştii au descoperit în urma percheziţiilor aproape 3.000 de lei, 9.600 de lire sterline, 4.850 de dolari, 1.600 de euro și mai multe telefoane mobile. 7 persoane au fost reținute.

De asemenea, au fost ridicate mai multe documente de evidență contabilă, unități de calcul și ștampile, aparținând unor societăți comerciale, altele decât cele în cauză.

De asemenea, la sediul IPJ Prahova au fost conduse 30 de persoane, bănuite că ar fi făcut parte din grupul infracţional. Cele 7 persoane reţinute au fost prezentate Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

Persoanele suspectate ar fi cumpărat piei de animale de la persoane fizice şi, pentru a se sustrage de la plata impozitului pe profit şi al TVA-ului aferent, ar fi declarat organelor fiscale achiziţii de la societăţi cu caracter de tip „fantomă”, administrate tot de către aceştia, în mod direct sau prin interpuşi.

 

http://youtu.be/Hvg48N_xGeE

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe