PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL ÎN PAROHIE – VIDEO

SCANDAL ÎN PAROHIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Scandal în familia unui preot din comuna argeseana Calinesti,sotia acestuia a intentat divort, reclamand violentele de comportament si de limbaj ale sotului,in timp ce acesta nu vrea pronuntarea despartirii din vina sa. Femeia spune ca preotul a bătut-o în nenumărate rînduri, i a pus cutitul la gat,ameninţînd-o cu moartea, chiar şi în pre­zenţa celor doi copii,fapte confirmate si de familia ei care spune ca acesta a avut si restrictie temporara de a se apropia la mai putin de 50 de metri de nevasta si de copiii. Preotul nega atoate acuzatiile. cazul a fost reclamat in cateva randuri si la politie.

Preoteasa de 32 de ani  îl acuză pe cel a­lături de care a trăit 10 ani că, din cauza geloziei, acesta a în­ce­put să devină violent, fapt care a de­ter­minat-o să vrea să încheie re­la­ţia cu el si sa intenteze divort,chiar daca a primit amenintari cu moartea daca va face acest demers.Ea spune ca si a luat cei doi copii si s-a mutat la parintii sai.Trei instante,Judecatoria  Topoloveni, Tribunalul Arges si Curtea de Apel Pitesti au decis ca nu sunt motive de despartire.

Femeia spune ca sotul sau,care a ramas acum in casa construita de amandoi  a avut mai multe infidelitati si ca l-a prins chiar cu o fata in casa. Argeseanca mai sustine ca nu numai ea a fost batuta,ci si  tatal,situatie certificata de parintii sai cu acte medicale.

Cazul preotului paroh de la Biserica Radu Negru din Calinesti este cunoscut de catre reprezentantii  Protoieriei Topo­loveni,iar la politie au fost depuse mai multe plingeri care sunt in curs de solutionare.

 

REPORTER CRISTI IONICA

IMAGINE       CRISTI DUMITRU

 

 

http://youtu.be/Q9wFvPU3d8E

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe