Home / SOCIAL / ZI LIBERA PENTRU BUGETARI
ZI LIBERA PENTRU BUGETARI

ZI LIBERA PENTRU BUGETARI

DistribuieShare on Facebook1,069Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on Google+0

Cei mai multi damboviteni au avut parte de un weekend prelungit. Sarbatoarea Rusaliilor le-a adus inca o zi libera. Institutiile publice au fost inchise, la fel si unitatile bancare, Posta si agentiile de voiaj CFR. Unii damboviteni nu au stiut de ziua libera a bugetarilor si au batut drumul pana la institutii, unde au gasit numai usi inchise si nici picior de functionar.

In loc sa vina la serviciu, bugetarii au petrecut la mare, la munte sau pur si simplu au profit de ziua libera pentru a se odihni. La fel si angajatii unitatilor bancare, inchise si ele in a doua zi de Rusalii. Si circulatia trenurilor a fost modificata. Pe 24 iunie a fost anulat trenul pe relatia Titu-Targoviste si retur.

Pentru alti damboviteni insa, a fost o zi obisnuita de lucru. Unitatile de alimentatie publica au fost deschise, la fel si multe farmacii. La Spitalul Judetean din Targoviste si la Ambulanta, medicii au asigurat urgentele. La datorie au fost si jandarmii, pompierii si politistii. Au fost scoase in strada radarele si au fost suplimentate echipajele de la rutiera pe principalele trasee de acces catre zonele turistice: DN71 Targoviste-Sinaia si DN 72 Targoviste-Camplung.

Dambovitenii care au fost insa obligati sa vina la serviciu, chiar daca a fost sarbatoare legala, trebuie sa primeasca timp liber corespunzator in urmatoarele 30 de zile. In cazul in care, din motive justificate, nu se acorda timp liber, salariatii trebuie sa primeasca un spor de 100% din salariul de baza.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/kPtAAsuEg9A

 

296 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published..  Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top