PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PESTE EI, POTOPUL

PESTE EI, POTOPUL

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Cu probleme cauzate de ploaie si-au inceput ziua si angajatii primariei Valeni Dambovita. Functionarii au stat cu galeti in fata usilor pentru a colecta apa ce picura prin tavan. Din cauza acoperisului distrus de vant zilele trecute, prin podul cladirii, apoi pe pereti si tavan s-a infiltrate apa la etajul superior, distrugand  mai multe documente si calculatoare.

Acoperisul  cladirii in care functioneaza sediul Primarie si Caminul Cultural a fost zmuls  zilele trecute de vant. Angajatii au reparat stricaciunile, dar  apa resueste in continuare sa se infiltreze prin tavan si pereti.

Nu doar Caminul Cultural si Primaria au fost afectate de ploile torentiale cazute in ultima vreme pe Valea  Dambovitei. 19  drumuri comunale si satesti sunt afectate de viituri.  Probleme sunt si in comuna Voinesti, unde debitul crescut de pe raul Dambovita mananca din pilonii podului ce face legatura cu localitatea Candesti.

Corina Slămnoiu/ Loredan Bouroșu

http://youtu.be/OTbPBT48QIU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe