PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DIN LUMEA CELOR CARE NU CUVÂNTĂ – VIDEO

DIN LUMEA CELOR CARE NU CUVÂNTĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Personajele lui Caragiale au prins viata si si-au gasit un loc caldut, lipsit de griji, unde altundeva decat in Marea Adunare Generala a parlamentarilor. In orice banca parlamentara te-ai uita il vezi pe Agamita Dandanache multiplicat de cateva sute de ori. S-au imprastiat Agamitii si Dandanacii pe la mai toate formatiunile politice. Un astfel de personaj caragialesc am gasit si in sediul liberalilor damboviteni.  Numele Horga, va spune ceva?

Vasile Horga, deputatul liberal de Dambovita, este un personaj simpatic al politicii din spatiul carpato-danubiano-pontic. Vasile Horga este un personaj care reuseste sa te faca sa te uiti de necazuri si dureri, de facturi neplatite si de grija zilei de mainevasile Horga este un personaj care are toate calitatile din lume, cel putin asa ne place sa credem. Are toate calitatile, mai putin telentul de orator, de vorbitor, de cuvantator, cum doriti sa-i spuneti. Asta ii lipseste deputatului Horga. Si-i mai lipseste ceva eroului nostru. Ii lipseste logica din discurs. Daca nu credeti, poate imaginile care urmeaza va vor determina sa va schimbati parerea.

 

Avem sau nu dreptate? Este deputatul Horga un personaj de… comedie? Noi zicem ca da. Cum altfel ar putea fi descris un personaj care propune ca primarul sa poarte corespondenta cu fiecare maidanez din localitatea sa?

 

 

 

Echipa: Iulian Bănășanu, Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe