PRIMA PAGINĂ » SPORT » AȘA VĂ VREM MEREU!

AȘA VĂ VREM MEREU!

de admin
79 vizualizări

Chindia Târgoviște – Dunărea Galați 3-0 (2-0)

     Chindia a făcut miercuri cel mai bun joc din campionat și a surclasat Dunărea Galați cu 3-0, pe stadionul Eugen Popescu. Victoria superbă din <intermediară> saltă Chindia peste locurile retrogradabile. Honciu, Șeran și Voduț au semnat super-golurile târgoviștenilor, care i-au făcut fericit re-debutul lui Silviu Dumitrescu în postura de antrenor principal.

 http://www.youtube.com/watch?v=AUqWQl1AYW4

     Cea mai clară victorie a Chindiei din acest sezon a fost urmărită live și de președintele onorific Gică Popescu. Fostul internațional i-a felicitat pe roș-albaștri la finalul jocului.

     Omul meciului de pe Eugen Popescu a fost Georgian Honciu. Mijlocașul Chindiei a centrat decisiv la golul lui Șeran, de 1-0, și a marcat 5 minute mai târziu, din lovitură liberă. Honciu i-a dedicate victoria căpitanului Rădoi, accidentat.

     Chindia e pe locul 11 în serie, ultimul care asigură prezența în sezonul viitor al Ligii a II-a, și joacă sâmbătă un meci aproape decisiv la Constanța, cu Farul, momentan lanterna seriei.

Liga a II-a, etapa a XXV-a

  • Sportul Studenţesc – CS Otopeni 0-5
  • Săgeata Năvodari – Delta Tulcea 1-0
  • CSM Unirea Slobozia – Rapid Suceava 2-2
  • Chindia Târgovişte – Dunărea Galaţi 3-0
  • ACS Buftea – FC Farul Constanţa 1-2

Clasament Liga a II-a, seria I

1. FC Botoşani 44p

2. Săgeata Năvodari 40p

3. CS Otopeni 38p

……………………………..

11. Chindia Târgovişte 20p

12. Dinamo II Bucureşti 19p

13. FC Farul Constanţa 19p

Ionuț MARIN/Viorel MATEESCU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe