PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CER SA SE FACA DREPTATE!

CER SA SE FACA DREPTATE!

de admin
29 vizualizări

In urma cu aproape un an, si-au pierdut ce aveau mai scump pe lume: fetita lor de numai noua ani. Copila a murit, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii. Parintii ei nu si-au revenit nici acum dupa pierderea suferita. Durerea este la fel de mare, mai ales ca vinovatii pentru tragedie nu si-au primit inca pedeapsa. De aproape un an sunt purtati prin tribunal si cer un singur lucru: dreptate!

http://www.youtube.com/watch?v=zNWDUCRX6Z4

In urma cu un an, si-au condus fetita pe ultimul drum, sfasiati de durere. Amintirea acelei zile tragice, cand si-au pierdut copilul, este inca vie, dar trebuie sa gaseasca putere pentru a-si creste singurul copil care le-a mai ramas, o fetita de patru ani si jumatate, care in fiecare zi intreaba unde este surioara ei. Nicoleta Alexandra a parasit aceasta lume intr-un mod tragic: a murit dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii. Se juca cu doua colege in spatele toaletei. Placa de beton care acopera fosa septica nu era prinsa bine si cele trei au cazut. Doar colegele ei au fost salvate.

Pentru ca familia nu are mari posibilitati financiare, vor trebui sa isi dea copilul pe care il mai au la scoala din Viisoara. Fata va invata in acelasi loc unde a murit sora sa.

Acum parintii fetitei cer sa se faca dreptate. Ancheta desfasurata de politie a stabilit ca placa de beton care acopera fosa septica nu era prinsa bine. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa şi neglijenta in serviciu. In timp ce directoarea scolii din Viisoara a fost demisa, primarul si reprezentantii firmei care au executat lucrari de constructie la acel grup sanitar au ajuns in fata instantei de judecata. Procesul dureaza insa. Parintii fetei au venit pana acum de patru ori la judecatorie si au fost nevoiti sa dea ochii cu cei care poarta o parte din vina pentru moartea fetitei lor. Nici primarul, nici reprezentantii firmei, nimeni nu a incercat sa stea de vorba cu ei sau sa se scuze in vreun fel.

Parintii Nicoletei stiu ca nimic nu le mai poate aduce copilul inapoi, dar ce sa se faca dreptate. Nu vor bani, vor doar ca vinovatii sa raspunda in fata legii.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe