PRIMA PAGINĂ » SPORT » Pappa Champions League

Pappa Champions League

de Mditv
1 vizualizări

Romania nu va mai conta decat in Europa League, in editia 2015-2016 a cupelor europene de fotbal. Campiona, Steaua, a fost eliminata dramatic, de catre Partizan Belgrad, in turul trei al primei competitii europene. Astra Giurgiu si ASA Tg. Mures incearca la randul lor calificarea in Europa League.

Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play off-ul Champions League, dupa ce la pauza meciului de la Belgrad, disputat cu Partizan, ros-albastrii erau calificati in ultima faza de dinaintea grupelor celei mai bogate competitii europene intercluburi. Dupa ce sarbii au condus cu 1-0, inca din minutul sapte, Steaua a reusit sa marcheze in doua randuri, pana la pauza, astfel ca, cu doar 45 de minute inainte de finalul dublei cu Partizan, ros albastrii era deja calificati mai departe. Nu a vrut insa fundasul stelist Papp, cel care a fost vinovat la toate cele 4 goluri incasate de echipa romana si in plus a provocat si eliminarea capitanului stelist Varela, moment de la care romanii au parut incapabili sa mai faca fata presiunii. Steaua a pierdut cu 2-4, dupa un 1-1 in urma cu o saptamana, in Romania, si va juca in play off-ul Europa League, unde va fi cap de serie. Tot acolo incearca sa ajunga alte doua echipe romanesti. Astra Giurgiu, pe teren propriu, va incerca sa apere avantajul celor 2 goluri inscrise in deplasare, impotriva celor de la West Ham, in partida din Albion incheiata 2-2, in urma cu o saptamana. ASA Tg. Mures, in schimb, are sanse doar teoretice in returul din Franta, impotriva celor de la Saint Ettiene, dupa un 0-3 pe teren propriu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe