PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Actiune de amploare in Glod

Actiune de amploare in Glod

de Mditv
48 vizualizări

Zeci de politisti, mascati si inspectori sanitar-veterinari au descins joi dupa-amiaza in localitatea damboviteana Glod. Oamenii legi au efectuat controale in vederea combaterii evaziunii fiscale dar si a mentinerii sigurantei in trafic. Vizita s-a lasat cu amenzi de zeci de mii de lei, mii de tigarete confiscate si ridicarea mai multor bunuri a caror provenienta nu a putut fi justificata.

A fost agitatie mare in localitatea Glod. Vizita oamenilor legii i-a speriat pe multi dintre cei care desfasurau activitati comerciale ilegale.
Neregulile nu au intarziat sa apara. Politistii au aplicat amenzi de zeci de mii de lei si au ridicat bunuri de peste 7000 de lei.Printre bunurile confiscate se numara 2620 de tigarete, 250 de litri de bauturi alcoolice, 1200 de kilograme de materiale feroase, 841 de kilograme de legume si fructe, dar si produse din carne. Actiunea a vizat si siguranta in trafic.

La actiune au participat polițiștii specializati in investigarea criminalitatii economice, in colaborare cu efective de la politia rutiera, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Dambovita, jandarmi si reprezentanti ai Directiei Sanitar-Veterinare si Directiei de Sanatate Publica.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe