PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ

ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ

de Andrei Oprescu
453 vizualizări

Accident grav intre doua autoturisme, la Stoenseti, in judetul Arges! Doua persoane au fost ranite si transportate la spital cu ambulantele. Polistitii au deschis in cauza un dosar penal pentru vatamare corporala si continua cercetarile pentru a stabili cine se face viovat de producerea evenimentului rutier.

Accidentul s a produs între două autoturisme pe raza localității Stoenești. Au fost două victime, bărbați, care au suferit mai multe traumatisme și au avut nevoie de ingriji medicale, ulterior fiind transportați la spital pentru investigați suplimentare.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât pe carosabil au fost scurgeri de lichide combustibile, iar paramedicii SMURD au preluat un bărbat în vârstă de 33 de ani, celălalt fiind preluat de către echipajul SAJ.

In cauza, politistii rutieri au deshcis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe