PRIMA PAGINĂ » ALEXANDRU, MECI INTRE VIATA SI MOARTE

ALEXANDRU, MECI INTRE VIATA SI MOARTE

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Mihai Alexandru, copilul de 10 ani, accidentat duminica pe un teren de fotbal din Pucioasa, nu maI are nicio sansa de supravietuire. Medicii de la Spitalul Bagdazar Arseni , din Capitala, nu au mai putut face nimic ca sa-l salveze.  Poarta de fotbal i-a cazut pe cap micutului. O lovitura prea puternica care acum la dus la un pas de moarte. Parintii sunt devastati de durere, insa cu toate acestea,  au decis sa doneze organele micutului.

 

Tragedia s-a petrecut sambata, pe un teren de fotbal din Pucioasa. Alexandru era langa tatal lui cand a inceput sa se joace pe poarta de fotbal. Joaca s-a transformat intr-o nenorocire intr-o fractiune de secunda, dupa ce poarta de fier a cazut pe capul micutului. Imediat a fost transportat la Spitalul de Urgente din Targoviste si apoi transferat intr-un spital din Bucuresti. Acum vitaa lui a intrat intr-un meci cu moartea.

 

O durere pre mare pentru fammilia lui Alexandru. Estesingurul lor copil. Este totul pentru ei. Acum nu le-a mai ramas nimic. Decat o poza pe care bunicul nu si-o mai dezlipeste de la piept.

 

De sambata nu–si mai pot opri lacrimile de durere. Si-au gasit insa puterea de a accepta impreuna cu parinti sa doneze organele lui Alexandru, insa nu au avut inca curajul sa semneze actele. Inca mai cred intr-o minune.

La scoala, Alexandru era un elev exemplu si un coleg indragit de toti. Curg siroaie de lacrimi si in clasa unde el inata. Acum cu totii se pregatesc de cei mai rau. Insa nu si-au pierdut spernata si astepat ca medicii din Bucuresti sa le dea orice veste.

Echipa:Mihai Eremia, Loredan Bourosu

http://youtu.be/5igXbaWVohE

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe