PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » AMICAL DE LUX | Chindia-Dinamo

AMICAL DE LUX | Chindia-Dinamo

de Mditv
13 vizualizări

Proaspat promovata in liga secunda, Chindia Targoviste, a reusit sa perfecteze un meci de pregatire important. Jucatorii lui Nicu Croitoru isi vor testa fortele in compania unui adversar de lux. Dinamo Bucuresti vine la Targoviste in acesta saptamana.

Dupa ce au reusit sa treaca categoric de nou promovata in liga a treia, FC Aninoasa, cu scorul de 4-0, targovistenii vor avea ocazia sa isi verifice potentialul in fata unui adversar cu adevarat de calibru. Dinamo Bucuresti s-a inteles cu targovistenii pentru un joc de antrenament pe stadionul Eugen Popescu din Targoviste.

Meciul va avea loc miercuri 29 iulie, cu incepere de la ora 18.30, iar intrarea spectatorilor va fi liberã. Jucãtorii Chindiei se aflã în cantonament centralizat la Hotel Valahia, pânã la sfârșitul sãptãmânii viitoare. Inițial, locația aleasã pentru stagiul centralizat a fost campusul Universitãții Valahia, dar antrenorii și fotbaliștii au decis sã se mute din cauza temperaturilor foarte ridicate din camere.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe