PRIMA PAGINĂ » SPORT » CURG DEMISIILE LA CHINDIA!

CURG DEMISIILE LA CHINDIA!

de admin
12 vizualizări

Ofițerul de presă și contabila au părăsit clubul târgoviștean

Haosul de la Chindia atinge proporții inimaginabile. După ce lotul a fost ciuntit, la propriu, de cele șase plecări, și birourile clubului rămân goale! În prima zi a săptămânii, ofițerul de presă Gabriel Bengea și contabila Gabriela Grigore și-au anunțat demisiile, aprobate pe loc de președintele Mihai Trifan. Informația a fost confirmată de Bengea, fost jurnalist, invitat în ediția specială de luni a Arenei MDI, emisiune moderată de Ionuț Marin. Și Bengea, și contabila Grigore au fost ținte vii ale reprezentantului Consiliului Județean la Chindia, jurnalistul autointitulat justițiarul presei dâmbovițene.

Chindia nu știe nici la această oră în ce ligă și.. dacă va juca în sezonul viitor. Doi dintre asociați, Gabriel Boriga și Gică Popescu au renunțat la proiect. Degringolada a început imediat ce aleșii județeni l-au mandatat pe principalul contestatar al fotbalului târgoviștean să îi reprezinte în Adunarea Generală a clubului. Niciunul dintre asociații importanți și serioși nu a dorit să stea la masa tratativelor cu noul reprezentant, așa că s-a ajuns la o situație dramatică pentru întreg fotbalul dâmbovițean.

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu, Eugen Banescu

http://youtu.be/0KylM4QD0IU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe