PRIMA PAGINĂ » SPORT » Despre istorie in tacere

Despre istorie in tacere

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Mai putin bagati in seama si cu siguranta mult mai tacuti decat ceilalti, cei de la Asociatia Nationala a Surzilor din Romania, au venit la Targoviste pentru a marca, in felul lor, zilele cetatii. In incinta Curtii Domnesti din Targoviste a avut loc un inedit concurs al acestei asociatii. Sub mottoul „Mari personalitati ale istoriei-Vlad Tepes” Asociatia Surzilor  a desfasurat un concurs pe teme istorice.

Concursul de istorie reprezinta deja o traditie, pentru Asociatia surzilor din Romania. Anul acesta pentru prima data acesta a avut loc la Targoviste. Cu ajutorul „omplexului Muzeal Curtea Domneasca” intrecerea a fost organizat in incinta Muzeului „Cartii vechi si al Tiparului”. Organizatorii sunt multumiti de participare desi ar fi dorit ca la Targoviste sa vina si mai multi concurenti.

Tema concursului, precum si locul ales pentru desfasurarea acestuia, nu este deloc intamplatoare, spun organizatorii.

Editia de la Targoviste a fost ce-a de-a 15-a, organizata de Asociatia Surzilor din Romania. Anul acesta au participat, deasemenea, reprezentantii a 15 filiale.

http://youtu.be/vNgxL2X9ivg

Horia Marin/ Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe